DACO BV

0472 03 04 02

Onstoppingsdienst 

Verstopte leidingen kunnen heel wat hinder veroorzaken. Bij Daco zijn we al jaren thuis in alle mogelijke ontstoppingswerken. Ons ervaren team kan elke ontstopping aan en in geen tijd maken we uw leidingen weer vrij. 

Hierbij streven we naar een duurzame oplossing, zodat u voor langere tijd van verstoppingen verlost wordt. Wij pakken de ontstopping bij de bron aan en zorgen voor een fundamentele oplossing. Hierbij maken we vaak gebruik van camera-inspectie om de oorzaak van de verstopping te detecteren. 

Alle mogelijke ontstoppingen 

Als ontstoppingsdienst kunnen we alle mogelijke verstoppingen aan. Een overlopend toilet, een spoelbak waar water in blijft staan, een douche of een bad? Wij detecteren de oorzaak en ontstoppen vakkundig. Daarbij werken we zonder chemische middelen. Contacteer ons zo snel mogelijk bij hinder en/of een beperkte verstopping, zo kunnen we ergere problemen voorkomen. 

Rioleringswerken mogelijk 

Vaak ligt de oorzaak van veelvuldig voorkomende verstoppingen bij een slecht gelegde riolering. Bij Daco kunnen we uw riool herstellen. Wij zijn thuis in rioleringswerken, waardoor we voor een structurele oplossing kunnen zorgen. Reken steeds op vrijblijvend advies. 

Contacteer ons 

Nood aan een specialist in ontstoppingswerken in Limburg? Contacteer ons. Wij werken snel, vakkundig en hanteren zeer correcte tarieven. Wij kunnen alle mogelijke verstoppingen aan en maken uw leidingen weer vrij. Wil u een vrijblijvende offerte, dan is dit steeds mogelijk. 

Logo

Bij Daco beschikken we over een team dat al jaren thuis is in ontstoppingswerken en lekdetectie.

Locatie: Bekijk de kaart
BTW:

BE 0799.294.450

Contacteer ons

Neeroetersesteenweg 90
3640 Kinrooi
0472 03 04 02
[email protected]

Meer dan 5 jaar ervarning!

DACO BV

0472 03 04 02