DACO BV

0472 03 04 02

Lekdetectie 

Een lek kan voor heel wat schade zorgen. Een lek in uw dak, leidingen of vloer, kan voor vochtproblemen, waterschade, schimmel en meer zorgen. Bij Daco detecteren we de oorzaak van het lek en gaan we voor een snelle en vakkundige dichting van het lek. Met de nodige camera’s en kunnen we het lek snel vinden. 

Een snelle lekdetectie 

In de hele regio Limburg en zowel voor particulieren als bedrijven, doen we aan lekdetectie. Hiervoor beschikken we over de nodige inspectie- en warmtecamera’s. Ons ervaren team heeft heel wat kennis van lekdetectie, waardoor het lek snel opgespoord kan worden. Dit zowel in daken, sanitaire leidingen als in afvoerbuizen en meer. Waar het lek zich ook bevindt, wij leggen het bloot. 

Aan de slag met traceergas 

Om een lek snel te detecteren maken we vaak gebruik van traceergas. Dit gas injecteren we, waardoor een lek snel boven water komt door middel van een gasdetector. Wij beschikken over moderne apparatuur en de nodige expertise. In de meeste gevallen kunnen we met minimale hinder en zonder breekwerk het lek detecteren. 

De specialist in platte daken 

Een lek in uw plat dak? Met onze warmtebeeldcamera en rookmachine, bepalen we de exacte locatie van het lek. Wij werken al langer met deze techniek en onze mensen hebben deze dan ook in de vingers. 

Contacteer ons 

Nood aan een specialist in lekdetectie in Limburg? Contacteer ons. Wij werken snel, vakkundig en hanteren zeer correcte tarieven. Wij detecteren alle mogelijke lekken met onze moderne apparatuur. Wil u een vrijblijvende offerte, dan is dit steeds mogelijk.

Logo

Bij Daco beschikken we over een team dat al jaren thuis is in ontstoppingswerken en lekdetectie.

Locatie: Bekijk de kaart
BTW:

BE 0799.294.450

Contacteer ons

Neeroetersesteenweg 90
3640 Kinrooi
0472 03 04 02
[email protected]

Meer dan 5 jaar ervarning!

DACO BV

0472 03 04 02